Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΓΡ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ εξειδικεύεται  στην εισαγωγή και εμπορία ραπτομηχανών επαγγελματικής χρήσης. Από το 1975 έως και σήμερα, έχει καταφέρει να φτάσει την κορυφή σε ό,τι έχει να κάνει με τις ραπτομηχανές και τα ανταλλακτικά τους. Μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη και την άριστη τεχνογνωσία, είναι πλέον η No1 εταιρεία στην ελληνική αγορά και μια από τις κορυφαίες στα Βαλκάνια.  

Η άριστη οργάνωση που διακρίνει την επιχείρηση αποτυπώνεται στα αποτελέσματα της δουλειάς της και στις πολυετείς σχέσεις συνεργασίας που διατηρεί με τους πελάτες της. Η εταιρεία ΓΡ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ είναι αντιπρόσωπος των κορυφαίων οίκων ραπτομηχανών στον κόσμο όπως DÜRKOPP ADLER, JUKI, JACK, KINGTEX, RICOMA, FORTEVER, ACME. 

Τα τελευταία χρόνια, εκτός από την εισαγωγή και εμπορία ραπτομηχανών επαγγελματικής χρήσης, η εταιρεία ΓΡ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται και σε ραπτομηχανές οικιακής χρήσης, ούσα αποκλειστική αντιπρόσωπος των οικιακών ραπτομηχανών της JUKI για την Ελλάδα. Τέλος, η εταιρεία διαθέτει και μια τεράστια συλλογή από μεταχειρισμένες ραπτομηχανές. 

Η Εταιρεία