fbpx

Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει ο ιστότπος www.petridis.net.grστο πλαίσιο της λειτουργίας του είναι τα απολύτως απαραίτητα για τους σκοπούς της επικοινωνίας με τους επισκέπτες. Είναι απολύτως εμπιστευτικά και τηρούνται μόνο για τις ανάγκες αυτής της επικοινωνίας. Πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα έχουν μόνο αρμόδια άτομα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ τα οποία έχουν δεσμευθεί για την τήρηση εχεμύθειας. Επιπλέον, η ΕΤΑΙΡΕΙΑδιαθέτει επαρκή συστήματα ασφαλείας και λαμβάνει όλα τα αναγκαία και κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν παραβίαση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων (διαρροή, αποκάλυψη, πρόσβαση από μη δικαιούμενα πρόσωπα) από τα συστήματά της.

Ασφάλεια και SSL

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια σας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

▪ Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

▪ Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer)-128bit.

▪ Κρυπτογράφηση, σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

▪ Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο

 

Χρονικό Διάστημα διατήρησης των Προσωπικών Δεδομένων

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί τα Προσωπικά Δεδομένα του επισκέπτη μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν ή για την συμμόρφωση με τη νομοθεσία ή τις κανονιστικές ρυθμίσεις.

Τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη μπορούν να παραμείνουν στις ιστοσελίδες/ εφαρμογές για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο βάσει του σκοπού επεξεργασίας, λαμβάνοντας υπόψη ιδίως και την αναγκαιότητα να διασφαλιστεί η δυνατότητα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να συμμορφώνεται προς τις κανονιστικές και λοιπές της υποχρεώσεις και να θεμελιώσει, ασκήσει ή υποστηρίξει νομικές αξιώσεις.

 

Χρήση Cookies

Γιατί Χρησιμοποιούμε Cookies:

Θα θέλαμε η εμπειρία σας από τον ιστότοπό μας να είναι καλή και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε cookies, υπηρεσίες ανάλυσης ιστού (googleanalytics) και προσθήκες (plug-ins) για μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 του ΓΚΠΔ.

Για τον σκοπό αυτόν, χρησιμοποιούμε διάφορα cookies και υπηρεσίες προκειμένου να διασφαλίζουμε την πλήρη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας και να τον καθιστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωτικό και φιλικό στη χρήση του. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορείτε να περιηγείστε με ευκολία στον ιστότοπό μας, και ως εκ τούτου θεωρούμε πολύ σημαντικό να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Για παράδειγμα, η χρήση cookies περιλαμβάνει την αποθήκευση των ρυθμίσεων και των ήδη συμπληρωμένων φορμών σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να καταχωρίζετε κάθε φορά τα ίδια δεδομένα.

 

Τι είναι τα Cookies:

Τα cookies είναι αρχεία δεδομένων τα οποία μεταφέρονται από έναν διακομιστή web στονυπολογιστή του προσώπου που επισκέπτεται την Τοποθεσία, με σκοπό την τήρησηστατιστικών στοιχείων. Ουσιαστικά είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας μέσω των τοποθεσιών που επισκέπτεστε, τα οποία επιτρέπουν την αναδόμηση τυχόν ρυθμίσεων ή άλλων αλλαγών, που έχετε κάνει κατά την επόμενη επίσκεψή σας.

Τα cookies αποτελούν ένα βιομηχανικό πρότυπο, χρησιμοποιούνταιαπό τις περισσότερες τοποθεσίες web και διευκολύνουν την επαναλαμβανόμενη πρόσβασητων χρηστών σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία web και τη χρήση της. Τα cookies δεν είναιεπιβλαβή για το σύστημα του υπολογιστή σας ή για τα αρχεία σας και μόνο η τοποθεσίαweb από την οποία μεταφέρθηκε ένα συγκεκριμένο cookie στον υπολογιστή σας έχει τηδυνατότητα ανάγνωσης, τροποποίησης ή διαγραφής του.

 Αν δεν επιθυμείτε να γίνεταισυλλογή πληροφοριών μέσω των cookies, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις πουδιαθέτουν τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο web, με τις οποίες μπορείτε ναδιαγράψετε τα ήδη υπάρχοντα cookies και να επιλέξετε είτε να απορρίπτονται αυτόματα ταμελλοντικά cookies είτε να αποφασίζετε για την απόρριψη ή την αποδοχή κάθεσυγκεκριμένου cookie στον υπολογιστή σας. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η απόρριψητων cookies ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να γίνει πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήσηορισμένων τμημάτων της τοποθεσίας.

 

Για ποιους σκοπούς συλλέγουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα και πως τα χρησιμοποιούμε;

  1. Για να σας στείλουμε ειδοποιήσεις ή εταιρικά νέα: (π.χ. e-mail επιβεβαίωσης κατά την εγγραφή σας ή την κατάργηση εγγραφής από μια συγκεκριμένη δραστηριότητα), καθώς και ορισμένες ανακοινώσεις σχετικές με προσφερόμενες υπηρεσίες (π.χ. ειδοποιήσεις σχετικά με τις ενημερώσεις περί απορρήτου, λειτουργιών ή προγραμμάτων που δεν προσφέρονται πλέον, αλλαγές στις πολιτικές μας σχετικά με τις διαδικτυακές μας υπηρεσίες ή τις πολιτικές τεχνικής υποστήριξης ή σε άλλες σχετικές αλλαγές).
  2. Για να σας στέλνουμε προωθητικές ενημερώσεις εφόσον έχετε συναινέσει:

 

  1. Εκτός από τον λόγο για τον οποίο υποβάλλατε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, μπορεί επίσης να σας δοθεί η δυνατότητα (μέσω πλαισίου επιλογής ή με άλλο τρόπο) να χρησιμοποιήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για μια δραστηριότητα ή υπηρεσία διαφορετική από την κύρια δραστηριότητα ή υπηρεσία που έχετε ζητήσει. Για παράδειγμα, εάν εγγραφείτε σε διαγωνισμό ή άλλη προώθηση, μπορεί να σας ζητηθεί να εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία ή σε ειδοποιήσεις από τα Ψηφιακά μας Μέσα που φιλοξενούν την προώθηση ή από άλλες ιστοσελίδες. Εάν επιλέξετε να λάβετε αυτές τις πρόσθετες υπηρεσίες, θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να σας τις παρέχουμε.

 

  1. Συγκεκριμένα, όσο αναφορά τους διαγωνισμούς. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων σε Διαγωνισμούς που διοργανώνονται από τον Ιστότοπο, συλλέγονται και διατηρούνται σε αρχείο, το οποίο επεξεργάζεται η εταιρεία «ΓΡ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» ως Εκτελεστής Επεξεργασίας για λογαριασμό της ίδιας. Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων είναι η υποστήριξη των απαραίτητων δραστηριοτήτων στο πλαίσιο και μόνο για τους σκοπού των εκάστοτε διαγωνισμών που διοργανώνονται με επιμέλεια της «ΓΡ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» . Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρούνται από την διοργανώτρια εταιρεία και θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς των διαγωνισμών, ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών, την απόδοση των δώρων σε αυτούς, την επικοινωνία μαζί τους για την ρύθμιση των λεπτομερειών της συμμετοχής τους και γενικότερα για την ολοκλήρωση του συνόλου των απαραίτητων ενεργειών, καθώς και για την ενημέρωσή τους όπως τυχόν αποστολή διαφημιστικού υλικού.

 

  1. Με την επιφύλαξη της συναίνεσής σας, όταν είναι απαραίτητο, ενδέχεται μερικές φορές να συνδυάσουμε, ενημερώσουμε ή βελτιώσουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω των Ψηφιακών μας Μέσων, με δεδομένα που λαμβάνουμε από εξωτερικά αρχεία ή από τρίτα μέρη. Για παράδειγμα, μπορεί να συνδυάσουμε καθαρά δημογραφικές πληροφορίες ή πληροφορίες έρευνας (π.χ. ηλικία, φύλο, πληροφορίες για τα νοικοκυριά και άλλα ενδιαφέροντα, κ.λπ.) που δεν συνδέονται με προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, με προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω των προσφορών μας (όπως κατά την εγγραφή στο σύστημα).

 

  1. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις παραπάνω αναφερόμενες πληροφορίες ή/και δημογραφικά δεδομένα για λόγους εσωτερικού μάρκετινγκ ή για δημογραφικές μελέτες και να βελτιώνουμε συνεχώς, να προσωποποιούμε και να προσαρμόζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας. Ορισμένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε μπορεί να περιλαμβάνουν αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

  1. Για σχόλια ή ερωτήσεις μέσω της φόρμας «Επικοινωνήστε μαζί μας» και του συστήματος αναφοράς συμμόρφωσης «Ενημερώστε μας»: εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας, τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για να δοθεί απάντηση στο σχόλιο ή την ερώτησή σας.

 

  1. Θα διασφαλίσουμε ότι τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα παραμείνουν σωστά και ενημερωμένα και θα αποφύγουμε τις διπλές εγγραφές στη βάση δεδομένων μας, επαληθεύοντας κάθε μία από τις αλληλεπιδράσεις σας, ώστε να διαπιστώνουμε ότι τα Προσωπικά σας Δεδομένα παραμένουν σωστά ή αν χρειάζεται να συμπληρωθούν ή ενημερωθούν με πρόσθετες πληροφορίες.

 

Υπηρεσίες που Χρησιμοποιούμε

Χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες υπηρεσίες για στατιστικούς σκοπούς, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες αυτές εγκαθιστώντας ένα cookie εξαίρεσης ή ακολουθώντας έναν σύνδεσμο:

  • Google Analytics
  • Google Maps
  • Facebook Pixel
  • Google AdWords Conversion Tracking

 

Μήνυμα Cookies για Αποδοχή:

H  ΓΡ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας στον ιστότοπo της εταιρείας.Επιπλέον, διευκολύνει τις κοινοποιήσεις χρησιμοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για να προσφέρει διαφημιστικές πληροφορίες ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση αυτών των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την Πολιτική απορρήτου και cookies.    (Αποδέχομαι)

 

Μήνυμα Cookies για Αποδοχή 2:
H  ΓΡ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες στην ιστοσελίδα της για να βελτίωση της εμπειρίας σας στον ιστότοπo της. Παρακαλούμε για να μάθετε περισσότερα διαβάστε την Πολιτική για την Χρήση Cookies.

 

Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

Εισαγωγή

O ιστότοπος www.petridis.net.gr είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται  στην εισαγωγή και εμπορία ραπτομηχανών βιομηχανικής χρήσης. Η εταιρεία εδρεύει στην (Θεσσαλονίκη, Ι. Δραγούμη 50, 54631  Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας μας info@petridis.net.gr και για την τηλεφωνική σας εξυπηρέτηση στο 2310 226919 – 2310 232784

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον ιστότοπο της, σε ότι αφορά την ταυτότητα της Εταιρείας όσο και ταπροϊόντα που προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας της. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Οι ιδιοκτήτες δεν φέρουν, έναντι των χρηστών, ευθύνη για τυχόν διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων λόγω χρήσης εκ μέρους τους, μέσα από της σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου, προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Εκτός συγκεκριμένων δικαιωμάτων τρίτων (πνευματικά και άλλα), όλο το περιεχόμενο που κάθε φορά περιέχεται στον παρόντα δικτυακό τόπο (ενδεικτικά: σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, κείμενα και όλα εν γένει τα αρχεία), αποτελεί πνευματική εμπορική και βιομηχανική ιδιοκτησία των ιδιοκτητών και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Το περιεχόμενο αυτό δεν δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο εμπορίου, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης, ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από οποιονδήποτε xρήστη.

 

Ευθύνη Χρήστη

Οι επισκέπτες αποδέχονται, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου, υποκείμενοι εκτός των άλλων και στη νομοθεσία που αφορά την μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα προς κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτες χώρες. Ως εκ τούτου, οι επισκέπτες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συμφωνούν ότι δεν θα κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου για:

  • Να μεταδώσουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που
  • Να ζημιώσουν, με οποιονδήποτε τρόπο, τη φήμη των ιδιοκτητών
  • Να παραπλανήσουν επισκέπτες αποσκοπώντας στο ίδιο όφελος
  • Να εγκαταστήσουν και προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από το λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spamμηνύματα)
  • Να μην αποστείλουν, δημοσιεύσουν e-mail ή μεταδώσει με άλλους τρόπους οποιοδήποτε υλικό το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού. Απαγορεύεται ρητά να προωθήσουν περιεχόμενο που περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιοδήποτε επιβλαβή πρόγραμμα
  • Να συλλέξουν ή αποθηκεύσουν προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλους χρήστες

Σε κάθε περίπτωση παράνομης ή αντίθετης στους παρόντες Όρους χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου, οι επισκέπτες υποχρεούνται να αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες για κάθε θετική και αποθετική της ζημία. Η μη ενάσκηση από τους δικαιούχους των εκ των παρόντων Όρων δικαιωμάτων τους δεν συνεπάγεται παραίτησή τους από τα δικαιώματά τους αυτά.

Ποινικές Κυρώσεις

  1. Όποιος, χωρίς δικαίωμα: α) επεμβαίνει µε οποιονδήποτε τρόπο σε σύστημα αρχειοθέτησης δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα, και με την πράξη του αυτή λαµβάνει γνώση των δεδοµένων αυτών· β) τα αντιγράφει, αφαιρεί, αλλοιώνει, βλάπτει, συλλέγει, καταχωρεί, οργανώνει, διαρθρώνει, αποθηκεύει, προσαρμόζει, μεταβάλλει, ανακτά, αναζητεί πληροφορίες, συσχετίζει, συνδυάζει, περιορίζει, διαγράφει, καταστρέφει, τιµωρείται µε φυλάκιση μέχρι ενός (1) έτους, εάν η πράξη δεν τιµωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

2.Όποιος χρησιμοποιεί, µεταδίδει, διαδίδει, κοινολογεί με διαβίβαση, διαθέτει, ανακοινώνει ή καθιστά προσιτά σε µη δικαιούµενα πρόσωπα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία απέκτησε σύμφωνα με την περίπτωση α΄ της παραγράφου 1 ή επιτρέπει σε μη δικαιούμενα πρόσωπα να λάβουν γνώση των δεδομένων αυτών, τιμωρείται με φυλάκιση, εάν η πράξη δεν τιµωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

  1. Εάν η πράξη της παραγράφου 2 αφορά ειδικών κατηγοριών δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του άρθρου 9 παράγραφος 1 του ΓΚΠΔ ή δεδομένα που αφορούν ποινικές καταδίκες και αδικήματα ή τα σχετικά με αυτά μέτρα ασφαλείας του άρθρου 10 του ΓΚΠΔ, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηµατική ποινή έως εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, εάν η πράξη δεν τιµωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

4.Με κάθειρξη μέχρι δέκα (10) ετών τιμωρείται ο υπαίτιος των πράξεων των προηγούμενων παραγράφων, εάν είχε σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο περιουσιακό όφελος ή να προκαλέσει περιουσιακή ζημία σε άλλον ή να βλάψει άλλον και το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημία υπερβαίνει το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ.

  1. Εάν από τις πράξεις των παραγράφων 1 έως και 3 προκλήθηκε κίνδυνος για την ελεύθερη λειτουργία του δηµοκρατικού πολιτεύµατος ή για την εθνική ασφάλεια, επιβάλλεται κάθειρξη και χρηµατική ποινή έως τριακόσιες χιλιάδες (300.000) ευρώ.
  2. ΥΠΔ που παραβιάζει την υποχρέωση εχεμύθειας, που τον βαρύνει σύμφωνα με τις διατάξεις του ΓΚΠΔ και του δευτέρου εδαφίου της παραγράφου 5 του άρθρου 7, ανακοινώνοντας ή αποκαλύπτοντας σε άλλον γεγονότα ή πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του από τη θέση του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ή επ’ ευκαιρία αυτών, με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει τον υπεύθυνο επεξεργασίας ή τον εκτελούντα την επεξεργασία ή το υποκείμενο των δεδομένων, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός (1) έτους, εάν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.
  3. Τα κακουργήματα που προβλέπονται στο παρόν άρθρο υπάγονται στην αρμοδιότητα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Σε Ποιους Απευθυνόμαστε

Δεν αναζητούμε ούτε συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από άτομα ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών. Εάν ανακαλύψουμε ότι, από παραδρομή ή παραπλάνηση που μας έχει δημιουργηθεί, έχουμε συλλέξει

υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών και να απευθύνονται απευθείας στους παρόχους αυτών για οτιδήποτε προκύψει από την επίσκεψη ή/και χρήση αυτών.

Εγγραφή στο Newsletter

Για την εγγραφή στο newsletter του www.petridis.net.grζητείται μονάχα η προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη ή επισκέπτη. Αντιστοίχως, για την ιδιωτική επικοινωνία με το διαδικτυακό τόπο απαιτείται επιπροσθέτως το ονοματεπώνυμο του και το τηλέφωνο του. Ο διαδικτυακός ιστότοπος τηρεί τη νομοθεσία, εθνική (Ν. 2472/1997 όπως ισχύει κλπ) και κοινοτική, περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα στοιχεία που ως ανωτέρω δηλώνονται και τηρούνται καθώς και τυχόν άλλα, δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους, δε δημοσιοποιούνται και δεν αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης με κανέναν τρόπο, εκτός από τις χρήσεις που αφορούν την εκπλήρωση των κειμένων όρων και υποχρεώσεων, την ενημέρωση των επισκεπτών/χρηστών, την εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου και την ευχερή επικοινωνία του www.petridis.net.grκαι των επισκεπτών/χρηστών αυτού.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο σας αναφορικά με την παρούσα Πολιτική ή για τις πρακτικές συλλογής προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζουμε και για την υποβολή κάθε αιτήματός σας σχετικά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μαςμε ηλεκτρονικό μήνυμα στο email info@petridis.net.gr και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατό. Παράλληλα, σας παρέχεται η δυνατότητα υποβολής καταγγελίας ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. (Λ.Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523, Αθήνα tel: +30 210 6475600 e-mail: contact@dpa.gr).